Need help with RX 480 8GB
TechPowerUp » AMD / ATI
by Comixguy
3d ago
Hello guys, im new here. I need help with 5 of my RX 480 8GB Asus strix cards. Ive been using them for mining, and they are still able to mine just fine. Now, i would like to sell them, cause im done with mining. So i tried testing them, they are able to project picture in Win 10, howevver when i tried running Furmark to test them it shows an error. Also, in device manager there is a yellow triangle next to the card. Why is that so? Could the bios have been changed for more efficient mining... Read more ..read more
Visit website
RX570 completely dead, then not.
TechPowerUp » AMD / ATI
by fiveseventy
3d ago
Hello all, I have a Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB (single fan) which has recently developed an issue. Most times when I boot up it will be totally dead. Its fan don't spin and I see nothing but a black screen, but the system does post and windows boots. I can confirm this via RDP, and can see that the GPU is not listed in device manager (not even as unknown), or detected by GPU-Z. Interestingly, without changing anything, the card sometimes just works again after some... Read more ..read more
Visit website
MSI/Sapphire RX570 8GB Original BIOS
TechPowerUp » AMD / ATI
by Xavii
4d ago
Hello, got 3 RX570, 1 msi & 2 sapphire pulse (same model), all 8GB and no video signal, all have BIOS flashed for mining. I need some help finding original BIOS, i tried looking for verified BIOS but none matched, either VRAM, clock speed or gpu picture didn't match. All cards have same VRAM: SAMSUNG K4G80325FC HC25 I attached .zip with pictures and gpuz screenshots ..read more
Visit website
Is radeon RX 6750 XT a steal ?
TechPowerUp » AMD / ATI
by soundzen
4d ago
excuse my curiosity into Radeon... after posting an Nvidia tread im back at my gpu shopping list because my budget was all wrong...back then ive mentioned 600$ instead of 550 Euros and now my budget is down to 400 Euros (430$) because im keeping 100 Euros on the side to upgrade psu to 750W or even 850W (depending on connectors needed for the selected psu in this tread), so lets begin: i have an intel cpu i5-12600k on a mobo Z790 limited to ddr4 Ram and i found on sale a gpu RX 6750 XT... Read more ..read more
Visit website
Error Code 43, No GPU display, Bios Unknown
TechPowerUp » AMD / ATI
by whyiseverythingonfire
4d ago
Hello, I just bought a used HP RX580 4gb as a replacement to the same part after the old card died. I get no display when the card is plugged in, but it is recognized in the device manager with a code 43. I checked on GPU-Z and it reads the Bios as unknown and under the the AMD BIOS category in the advanced tab, it shows no information. I thought maybe flashing it would help, but everytime I try it gives me the "failed to load ROM" 0FL01 error. I have tried on 2.93, 3.04, 3.31, and 5.0.567... Read more ..read more
Visit website
Powercolor Red Devil 6750 xt shutdowns
TechPowerUp » AMD / ATI
by chrisfv
6d ago
Hi, I got a self-built PC with RYZEN 7 7700/Asus prime x670-E pro/32G G.skill /Corsair RM1000x/Win 10 Purchased a Powercolor red devil 6750 XT last year at microcenter and it has been giving me problems recently. In BlackDesert Online, in some slightly graphic intense scene, or even cut scenes. PC will simply shut down. There is no indication of GPU overheating as temperature is normal (GPU temp was around 55, hotspot around 65). I tried lower graphic settings, undervolte to 1175mv, PC... Read more ..read more
Visit website
Black screen in SOME games 6800xt Sapphire Pulse
TechPowerUp » AMD / ATI
by mopi
1w ago
When gaming in certain games after a while all my displays will turn black and nothing will happen (no audio as well). The power button no longer will work and the only way to turn it off and back on is to turn off the power supply manually. This sounds like it could be a psu issue, even tho a 750w psu should be enough for it from what I can tell) but I just want to be sure it's not the gpu because I got it 2nd hand and it only started happening after switching to this gpu ..read more
Visit website
RX 570 8GB runs only on PCIe x2
TechPowerUp » AMD / ATI
by hammermateo
1w ago
Hello everybody, My RX 570 8GB runs only on PCIe x2 instead of x16 Do you have any idea how to solve this problem? I tried to clean graphic card and motherboard few times The card is on slot 1, near by the processor My Setup: Asus H170M-plus Sapphire RX 570 8gb Intel i7-6700 Thank you very much ..read more
Visit website
RX 580 Sapphire Nitro 8gb | black screen when booting after disabling CSM and trying to turn on SecureBoot
TechPowerUp » AMD / ATI
by pleasejelpme
1w ago
Im currently trying to turn on SecureBoot in my BIOS. To achieve this I had to turn off CSM first, reboot and then enter again to the BIOS and turn on secure boot, but after turning off CSM I have no video of the windows booting, and im only getting video when windows is loaded. I've been doing some research here adn there and it seems to be a problem related to my GPU, since there is many people that had the same problem and i've seen that maybe i'll need to flash the VBIOS of my card (i've... Read more ..read more
Visit website
RX 580 sapphire nitro+ Problem 1340mhz + FPS + Emulator games problem
TechPowerUp » AMD / ATI
by BaKimo
1w ago
Hi guys I have a problem with the RX 580 Sapphire Nitro+ graphics card. I noticed lower fps in games compared to videos of people using the same features as me When I try to play games in the Gameloop emulator, the internal card is used, and this causes slowness in the game. I also noticed that on the site: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-nitro-rx-580-8-gb.b4436 my clock speed is supposed to be 1411mhz Thanks in advance ..read more
Visit website

Follow TechPowerUp » AMD / ATI on FeedSpot

Continue with Google
Continue with Apple
OR